1 yıl önce Gündem

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Finans Merkezi'ni Nisan ayında tamamlamayı planladıklarını kaydetti.

1 yıl önce Gündem

Danimarka’nın batısındaki bir çiftlikte kuş gribi virüsünün tespit edilmesi nedeniyle 50 bin tavuğun itlaf edileceği açıklandı.

1 yıl önce Gündem

NASA Başkanı Bill Nelson, "Çin, ayı kendi toprağı ilan edebilir" dedi.

1 yıl önce Gündem

Polonya Başbakanı Mateusz Morawiecki sosyal medya hesabı üzerinden gelen idam cezası ile ilgili bir soru hakkında, "Ciddi suçlar için idam cezasına izin verilmeli" dedi.

1 yıl önce Gündem

Satmaya çalıştığı tarihi sikkelerle yakalandı Samsun'da jandarma ekipleri bir kişiyi satmaya çalıştığı 101 adet çeşitli dönemlere ait tarihi sikkeyle yakaladı.

1 yıl önce Gündem

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde bulunan bir geri dönüşüm deposu alevlere teslim oldu. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik müdahalesi sonucunda söndürülen yangında maddi hasar meydana gelirken, depo sahibi o anları büyük üzüntüyle izledi.

1 yıl önce Gündem

Bursa’da etkili olan sis sonucu Bursa-Karacabey yolunda aralarında tırlarında bulunduğu 10 araç birbirine girdi.

1 yıl önce Gündem

MHP Genel Başkanı Bahçeli'den erken seçim açıklaması Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri’ne ilişkin, "İster zamanında yapılsın isterse de erkene alınsın, biz iki seçeneğe de varız ve hazırız. Bu kapsamda seçim kararının alınabilmesi için ya 360 milletvekilinin evet oyuyla Meclis kararı gereklidir ya da Cumhurbaşkanı'mızın anayasal yetkisine dayanarak Türkiye’yi seçime götürmesi lazımdır" dedi.

1 yıl önce Gündem

Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu, son Kırkpınar Başpehlivanı Cengizhan Şimşek'in, dopingle mücadele kapsamında yapması zorunlu adres bildirimlerini yapmaması gerekçesiyle kazandığı ödül, kemer ve madalyaların iadesine karar verdi. Buna göre Kırkpınar Başpehlivanlığı unvanı Cengizhan Şimşek’ten alınarak diğer finalist Mustafa Taş’a verildi.

1 yıl önce Gündem

Adana Demirspor, Brezilyalı golcü Hulk ve kulübü Atletico Mineiro ile her konuda anlaştı. 36 yaşındaki yıldız futbolcu, transfer döneminin başlamasının ardından Adana temsilcisine resmi imzayı atacak.